esmaspäev, 26. detsember 2011

Pühade kokkuvõte

Kokku saab pühad võtta ühe lausega: Palju sööki, liiga palju sööki. Kartulit, kapsast, liha (kana), leiba, shokolaadi, mandariine, saia, majoneesi, vorstikesi, alkoholi . . .

Tänase päeva algus polnud ka paremate killast. Hommikul sai manustatrud paar kommi ning 2 riba sholoaadi, samuti sai lõunaks (1 toidukord) ostetud poest pikk selveri viineripirukas sinepikastmega ning väike karp krabisalatit. Oi pole tubli. Nälg oli suur, nii minul kui elukaaslasel ning vabandan välja asjaoluga, et oli kiire ning polndu aega süüa teha. Loll kes vabandusi ei leia . .
Siiski mõtlesin, nüüd tuleb ennast käsile võtta, mitte homme vaid täna (!!!) ning tegin 1h pikkuse lihastreeningu, mis koosnes seeriatest käte eri lihastele, reie sisekülgedele, pepule, kõhule ja seljale. 10 minutit keerutasin veel hularõngast ning ca 7 min graatsiakettal.

Nüüd hakkan endale tegema kapsa-porgandi hautist, lisan ka veidi kartulit. Kuigi meil istub kapi peal 300g sokolaad, luban ma endale, et peale hautise, mandariini ja õunte ma endale täna midagis uhu ei pista!

Täna lasen endast pildid teha. Otsustasin, et iga kuu lisan endast pilte, et märgata erinevust, samuti teen iga kuu tagant mõõtmise ning iga päev lisan kaalu.

Homsete mõõtmiste ja piltideni!
Be motivated!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar