teisipäev, 27. märts 2012

reede-esmaspäev

Nonii, pole siia terve pika nädalavahetuse (ja paar päeva lisakski) sattunud. Reedel käisin siis hommikul Body treeningus. Peale seda tegelesin endale lisasissetuleku teenimisega, õhtul käisin sõbrantsil külas ja siis maandusin koju magama. Laupäeval olid ema ja vend minu juures. Vennaga tammusin mitu tundi poodides. Sõin ka shokolaadi, kartulisalatit ja snitsleid, õhtul jõin siidrit. Pühapäeval trenni ei teinud, õppisin, kogu päev ! hullumeelne, toitumine oli tagasihoidlik, aga kaloreid ei lugenud. Esmaspäev, käisin easy+ Toning trennis, õppisin ja õppisin,
Esmaspäevased toidud:
2 kohvi  = 109,4
101g leib = 22,2
89 sj  = 195,8
14g vorst = 31,5
102g hkurk = 26,52
82 hiinakapsas = 17,22
120 tomat = 24
30 koor  = 54
4g rsibul = 1,28
132g sibul = 40,92
22g majonees = 88,22
32g sai  = 89,6
91g lavašš = 238,42
45 paprika = 16,2
150g kana = 141
200g kohupiim = 238
______________________________
  = 1324,28 kcal

Otsustasin, et tõesti, kaalun end kord nädalas, pole mõtet end stressi ajada..

Üli tore oli näha, et oli lisandunud üks kommentaar :) Olen ka mõelnud figuurisõpradega liitumisest, kuid, rahaliselt ei ole tõesti võimalik :( Muidu ma ei saaks endale lubada trenni kuukaarti ning toitu (niigi on paratamatus see, et kana üritan leida sellise mis aeguma hakkamise tõttu on -25% või -50%, vot niihull ongi hetkene majanduslik olukord :() seega pean ikka suutma ise reguleerida enda toitumist ning aru saama kui palju on vaja ja mida on vaja.  Ja panin ka Lindexis silma teksadele peale, see on vist suhteliselt ainuke pood (tartus) kus on suuremaid suurusi?


Vot vot..

elutempo on hetkel ausaltöeldes pöörane.. niipikad koolipäevad, nii palju esseesi ja uurimistöid, peagi kohe eksam.. Nüüd ka olen haigeks jäänud :( ... Huuh

Kirjutan ka nende trennide lühikirjeldused, milles hetkel käin:

EASY+TONING - treening lihastoonuse ja südame-veresoonkonna arendamiseks. Lihtsad sammukombinatsioonid tunni esimesel poolel ja tõhus lihastreening teisel poolel, koos rõõmsa meelega, mis aitavad Sul hoida oma igapäevast sära ning head füüsilist vormi. Pane selga mugav treeningriietus, pista kotti väike joogipudel ja võta kaasa Rõõmus Meel ning kohtumiseni juba trennis.

FATBURN 60 - on keskmise pulsisagedusega aeroobset vastupidavust ja liikuvust arendav treening. Tunnile on iseloomulik pikem sammukombinatsioon ning suur korduste arv. Seetõttu sobib rasvapõletustreening hästi nii algajale kui ka edasijõudnule. Tund algab 10-minutilise soojendusega, millele järgneb 35-40-minutiline aeroobne osa, mis on üles ehitatud aeroobika põhisammudest . Tunni lõpus tehakse kerelihaste (kõht, selg) jõuharjutusi, millele järgneb venitus. Rasvapõletus sobib kõigile, kes soovivad alandada kaalu.
FATBURN 75 - peamine erinevus FATBURNIST on see, et lihastöö osa on pikem (10-15min.), muidu on ülesehitus sama.

BODY - on tund, kus põhirõhk on asetatud lihastreeningule. Tunni esimeses pooles tehakse kergemaid liikumisi ning edasi järgneb lihastreening, kus erinevaid jõuharjutusi sooritades treenitakse lihasvastupidavust, tugevdades tasakaalustatult kõiki lihasrühmi. POWERBODY tund toimub intervallmeetodil, kus kiiremad harjutustesarjad vahelduvad aeglasematega (intervallmeetod on teaduslikult tõestatud parim rasvapõletaja). Kogu tund koosneb kindlatest harjutusteplokkidest erinevatele kehapiirkondadele (reied-tuharad, kõhu sirg- ja põikilihased, ala- ja ülaselg ning käed ja õlavööde). Kasutame erinevaid abivahendeid ja lisaraskusi. Tunni lõpetab korralik venitus, et taastada lihaste pikkus.

TONING - vastupidavustreening, kus põhirõhk on lihastoonuse tõstmisel. Tempoka, kuid lühikese soojendusega (kuni 15 min.) valmistatakse lihased ette tõhusaks treeninguks erinevate vahendite (hantlid, kangid, fitpallid jms.) abil. Tund lõpeb 10 min. venitusega.

Päikest tänasesse sombusesse päeva !!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar