kolmapäev, 5. juuni 2013

Toidupildid :)

Vahepeal lihtsalt tuleb tuju enda toitu pildistada :D

Kui söögiaeg on juba lootusetult hiljaks jäänud ja midagi kokata enam aega ei ole: Tuunikalakonserv tomatis (vahel ju võib :)), tomati-kurgi-salati-punase sibula-oliiviõli salat

Minu igapäevaseks ooteks on tass petti ja banaan, kuna see vahest tüütab veidi ära siis näiteks olen teinud banaanist jäätis, ülimõnus! ja võtab magusa isu ära. Panin tükeldatud banaanid sügavkülma mitmeks tunniks, kui nad on täiesti ära külmunud, siis mikserdasin nad läbi, tuli mõnus külm kreemjas mass, nagu jäätis :)

 Minu eilne õhtusöök: ahjus tehtud kala sidrunimahla, sibula ja 3% majoneesiga, kõrvale kirsstomatite ja kurgi salat, ilma õlita, sest majonees on küllalt rasvane :)

Ja minu tüüpiline, pea igahommikune söök: kahest munast omlett kanasingiga, kõrvale võileivagrilli vahel tehtud 1 saib'i viil, sulatatud juust ja sibul vahel (üliiiheaaa!!!), vahest panen muna peale ka mõned tilgad ketsupit, kuid enamus ajast mitte :) Ja kõrvale muidugi üks väga ebatervislik kohv, 3 in 1, kuid usun, et 1 kord päevas, ei tee see midagi hullu. Hommikuti on lubatud juua kohvi koore ja suhkruga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar